Selecteer een pagina

In de afgelopen weken lanceerde we de nieuwe website voor bouwbedrijf van Leijsen. Een geheel vernieuwde website gemaakt in het gebruiksvriendelijke WordPress systeem. De website heeft een duidelijk overzicht waardoor gebruikers makkelijk alle pagina’s kunnen bekijken. Gebruikers kunnen direct aan de stijl van de website ziet welke diensten Bouwbedrijf van Leijsen aanbied aan de klanten. Daarnaast hebben we in het project overzicht een mooi overzicht gemaakt van de projecten die Bouwbedrijf Van Leijsen reeds opgeleverd heeft.

WordPress

WordPress is een gebruiksvriendelijke systeem waarmee gebruikers gemakkelijk hun website kunnen aanpassen. De meeste websites die we opleveren zijn gemaakt in WordPress. Gebruikers kunnen via het inlog systeem op hun website zelf inloggen en aanpassingen maken aan alle pagina’s of berichten. Hiervoor geven we onze klanten altijd extra support wanneer ze zelf de website willen beheren.

Hoger in Google

De website van Bouwbedrijf Van Leijsen is geoptimaliseerd voor de zoekresultaten. Hiermee zorgen we ervoor dat de website altijd bovenaan in Google komt te staan. Websites kunnen door ons opgeleverd worden met optimalisatie voor de zoekresultaten. We raden bedrijven altijd aan om de website voor Google te optimaliseren zodat bezoekers uiteindelijke de website makkelijk kunnen vinden.

SSL

Websites met hosting van Ziecro worden altijd opgeleverd met een SSL verbinding. Zo ook de beveiligde website van bouwbedrijf van Leijsen. Een SSL verbinding is een beveiligde verbinding waardoor gebruikers van de website altijd veilig de website kunnen gebruiken. Google beloont daarnaast websites met een SSL verbinding door ze hoger in de zoekresultaten te plaatsen. Een beveiligde website kun je herkennen door het groene slotje in de website balk. De website van Ziecro heeft zoals je kunt zien ook een groen slotje.

Professionele website laten bouwen

Ziecro bouwt professionele WordPress websites voor MKB bedrijven. Alle websites die we opleveren zijn altijd van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk voor de uiteindelijke gebruiker. U kunt altijd zelf gemakkelijk aanpassingen maken aan uw website. Benieuwd naar de kosten om een website te laten maken. Klik HIER om een offerte aan te vragen.

Bekijk de website HIER