Selecteer een pagina

Om de snelheid van je website te verbeteren is het belangrijk om de afbeeldingen te verkleinen. Kleine afbeeldingen zorgen ervoor dat er minder data door de bezoeker gedownload hoeft te worden om je website te bekijken. Dit kan in sommige gevallen al enkele seconde schelen. Snellere laadtijd zorgt daarvoor voor langer blijvende bezoekers waardoor je meer conversie kan halen. Een ander voordeeltje is dat snellere laadtijd zorgt voor een hogere plaats in Google.

Afbeeldingen handmatig verkleinen kost veel tijd om het juiste formaat voor de website te vinden. Gelukkig is er ook een automatische oplossing voor de verkleining van de afbeelding. Hiervoor maken wij gebruik van de tool ShortPixel. Voor een kleine WordPress website is de tool gratis te gebruiken, wanneer je nauwelijks artikelen plaatst is de gratis tool prima te gebruiken. Voor een premium account ben je ook maar € 5,00 per maand kwijt. Een kleine investering voor het optimaliseren van je website website.

 

Bekijk ShortPixel hier:

https://shortpixel.com/h/af/8CNGAR7165557

 

Hoger in Google

Wil je juist hoger in google komen met je website ? Lees dan eens ons blog met een gratis stappenplan hoe je hoger in Google komt te staan of neem contact met ons op. De beginners gids laat je door middel van een presentatie en stappenplan precies zien wat je moet doen om hoger in google te komen te staan.

Hoe je hoger in Google komt te staan (Beginners gids)