Selecteer een pagina

Top 10 hilarische live TV momenten | Live tv compilatie

Dit is de top 10 van deze video:

10. Miss Universe 2015
Tijdens het Miss Universe evenement in Amerika maakte de presentator een flinke fout door de verkeerde kandidaat uit te roepen als winnaar. Uiteindelijk is de fout hersteld maar de pijnlijke vergissing is daarmee niet voorkomen. Dit zijn de beelden:

9. Politie zocht een crimineel
De Amerikaanse politie in de staat Pennsylvania was opzoek naar een verdachte die betrokken was bij een aantal diefstallen. De tekening wat de verdachte waar ze naar opzoek zijn is voor de nieuwslezer nogal een verassing:

8. Kanye West Taylor Swift prijs
Kanye west besluit om op een bijzondere manier Taylor Swift toe te spreken nadat ze in een MTV award gewonnen heeft. Dit fragment blijft toch een van de raarste momenten op TV:
https://www.youtube.com/watch?v=1z8gC…

7. Helen Ganzarolli | Rok
Tijdens een Portugese spelshow wordt Helen uitgedaagd om haar rok uit te doen. Op live TV doet ze dit uiteindelijk achter haar tafel. Haar actie is wekenlang gespreksonderwerp geweest in Portugal en Braziliƫ.

6. Will Smith slaat Chris Rock
Tijdens de Oscars in 2022 besluit Will Smith een klap uit te delen aan Chris Rock na een opmerking over zijn vrouw. Of dit in scene is gezet of niet blijft nog de vraag.

5. Darth Vader weerbericht
Tijdens een weerbericht op de Canadese nieuwszender Global BC komt Darth Vader tevoorschijn samen met een aantal stormtroepers. Vervolgens gaat Darth Vader het weerbericht overnemen.

4. Mark Zuckerberg – “I WAS A HUMAN”
Een opmerkelijke uitspraak van Mark Zuckerberg zorgde voor veel reacties op het internet. In het interview verteld hij dat hij ooit ook een mens was. Dit zijn de beelden:

3. Motocross Interview
In dit interview vraagt een journalist een aantal vragen aan een van de deelnemers aan het evenement. Vervolgens rijdt de deelnemer snel weg waardoor de journalist volledig onder de modder komt te zitten.

2. Fox news vuurwerk
Elke jaar viert de verenigde staten op 4 juli de onafhankelijkheid van het verenigd koninkrijk. Een verslaggever van Fox News ging op pad om mensen te vragen wat voor vuurwerk ze gingen kopen. Het interview met een jongetje leverde hilarische beelden op. Laten we erna kijken:

1. Kookshow This Morning
Op nummer een staat het programma This Morning. Kok Gino komt langs om een nieuw recept te laten zien. Tijdens het proeven gaat het helemaal mis.