Selecteer een pagina

Top 10 duurste Pizza´s op aarde

Welkom bij een nieuwe top 10 video. Vandaag gaan we kijken naar de top 10 duurste pizza´s op aarde. Vergeet niet om je te abonneren op dit kanaal zodat je nog meer nieuwe top 10 filmpjes te zien krijgt.

10. Kobe Beef Steak Pizza – $66
Op nummer 10 staat de Kobe Beef Steak Pizza. Deze pizza kost je tussen de 60 en 75 dollar afhankelijk van welke ingrediënten je op je pizza wil. Kobe beef is een vleessoort dat uit Japan geïmporteerd wordt. Door de hoge kwaliteit van dit vlees wordt Kobe Beef gezien als een delicatesse. Dit verklaart de hoge prijs voor deze pizza.

9. The Magic Gold – $108
Een restaurant in Torontto, Canada is op het idee gekomen om een vegetarische, glutten vrije pizzat te maken bedekt met 24 karaats goud eetbaar blad. Voor deze pizza mag je wel meer dan 100 dollar neerleggen.

8. Triple Mille-Feuille Pizza – $140
Bij Domino’s Japan kun je een pizza van meer dan 140 dollar bestellen. Deze pizza bestaat uit 3 flinterdunne lagen gevuld met kaas.

7. Gordon Ramsay’s Pizza – $250
Voor een aantal jaar was de pizza van Gordon Ramsay de duurste pizza in de wereld. Tegenwoordig staat de pizza slechts op plek 7 in de lijst. De pizza bevat de beste kwaliteit ingrediënten zoals: Italiaanse uien, witte truffel pasta, buffalo mozerella, verse kruiden, dure paddenstoelen en pancetta.

6. The C6 – $450
Op nummer 6 staat de C6 pizza. Deze pizza kost je $450 dollar. De hoge prijs van de pizza wordt bepaald de hoge kwaliteit vissen en zeedieren die op de pizza geserveerd worden. Op deze pizza kun je onder andere kreeft, zalm en hele dure kaviaar vinden.

5. Nino Bellissima Pizza – $1,000
Voor de prijs van een nieuwe smartphone kun je de Nino Bellissima pizza kopen. Op deze pizza vind je 6 verschillende soorten kaviaar en een aantal verschillende soorten kreeften.

4. Pizza Royale 007 – $4,200
Op nummer 4 staat de Pizza Royale 007. Deze op James Bond geïnspireerde pizza heeft de aller duurste ingrediënten die je maar kan verzinnen. Zo zit er op deze pizza: 24 karaat goudblad, een mix van extreem dure cognac, gemarineerde kreeft en extreem dure kaviaar.

3. The Miss Verdun – $4,250
Voor de prijs van 2 maandsalarissen kun je de Miss Verdun kopen. Met de welbekende ingrediënten zoals kaviaar en kreeft valt ook deze pizza in de hoge prijsklasse. Het verschil met de vorige pizza’s is dat een kok deze pizza recht voor je tafel gaat klaarmaken zodat je precies kan zien hoe de pizza gemaakt wordt.

2. Pizza for Lovers – $8,180
Met een prijskaartje van meer dan 8000 dollar is deze pizza bijna twee keer zo duur als de pizza op nummer 3. Voor iets meer dan 8000 dollar krijg je een heerlijke lekkere pizza met een diamant voor je geliefde.

1. Louis XIII – $12,000
Deze koninklijke pizza heeft een bereidingstijd van meer dan 3 dagen. Door speciaal deeg en de beste ingrediënten staat deze koninklijke pizza op plek 1. Het voordeel van deze pizza is dat de chef persoonlijk naar je huis komt en in je eigen huis de pizza gaat maken. Dat scheelt je toch weer een trip naar het restaurant.