Selecteer een pagina

Top 10 duurste penthouses in de wereld

Welkom bij een nieuwe top 10 video. Vergeet niet om je te abonneren op dit kanaal. Vandaag gaan we kijken naar de top 10 duurste penthouses in de wereld.

10. Dome Penthouse at the Plaza New York – $80 miljoen
Op nummer tien staat het dome penthouse in New York. Dit penthouse is in 1907 gebouwd en heeft pas enkele keren te koop gestaan. Dit huis is eigendom van Tommy Hilfiger. Dit penthouse heeft de hoge prijs voornamelijk te danken aan de perfecte ligging met mooi uitzicht over New York.

9. 15 Central Park West Penthouse, New York – $88 miljoen
Op nummer 9 staat Central Park West Penthouse. Dit penthouse kost 88 miljoen dollar. In het penthouse vind je diverse ruime kamers met overal uitzicht over het mooie New York.

8. One57 Penthouse, New York – $90 miljoen
Ook nummer 8 in deze lijst staat in New York. Dit penthouse ligt net als nummer 7 bij central park. Met het panorama uitzicht en ruime indeling is dit appartement een unieke woning. Bij dit appartement kun je wel gebruik maken van de indoor gym en het zwembad. Een voordeel in vergelijking met nummer 10 en 9 in de lijst.

7. 432 Park Avenue Penthouse, New York – $95 miljoen
Voor nummer 7 blijven we weer in New York. Ook dit pand ligt bij central park. Met 6 slaapkamers en 7 badkamers is dit penthouse een enorm ruim complex. Daarnaast hangt er veel luxe kunst in de woning waardoor de prijs van dit penthouse hoger wordt geschat.

6. CitySpire Penthouse, New York – $100 miljoen
Dit penthouse is gebouwd in een klassieke stijl. Met veel marmer en kunst decoratie voelt dit huis meer aan als een paleis. Met een gigantische eetzaal, een eigen kunsthal en een opslag voor meer dan 1000 flessen wijn is dit penthouse omgeven met Luxe.

5. House No 1, The Peak, Hong Kong – $102 miljoen
Voor nummer 5 gaan we naar Hong Kong. The Peak is een enorm groot penthouse wat uitkijkt over de haven van Hong Kong.

4. Woolworth Tower Residence, New York – $110 miljoen
Voor de nummer 4 van deze lijst gaan we terug naar New York. Met een eigen sauna, spa, fitness studio en wijnkelder. In dit penthouse zijn verschillende appartementjes gebouwd waardoor het penthouse meer op een vliegen huis lijkt dan een penthouse.

3. Ritz-Carlton Penthouse, New York – $118 miljoen
Met een prijskaartje van meer dan 118 miljoen dollar staat het Ritz-Carlton penthouse op nummer 3 in deze lijst. Met meer dan 1400m2 aan woonruimte is dit penthouse enorm in oppervlakte.

2. Penthouse D, One Hyde Park, London – $237 miljoen
Met bijna een verdubbeling in prijs ten opzichte van nummer 3 gaan we naar Londen toe. Dit penthouse heeft meer dan twee verdiepingen en 1800m2 aan woonruimte. Met een eigen bibliotheek, zwembad en bioscoop is dit pand van alle luxe voorzien.

1. Odeon Tower Penthouse, Monaco – $440 Million
Op nummer 1 staat Odeon Tower Penthouse in Monaco. Met een absurde prijs van 440 miljoen dollar is dit het duurste penthouse in de wereld. Dit penthouse is met alle denkbare luxe voorzien. Zo heeft dit penthouse zelfs een eigen glijbaan.