Selecteer een pagina

10. Kensington Gardens – $128 miljoen
Op nummer tien staat Kensington Gardens in Londen. Voor 128 miljoen dollar is deze woning van jou. Het huis heeft 12 slaapkamer, een binnenzwembad, een Turks stoombad en genoeg parkeerplaatsen voor 20 auto’s.

9. Palazzo di Amore – $195 miljoen
Het duurste huis van Beverly Hills California is de Palazzo di Amore. Voor dit droomhuis betaal je bijna 200 miljoen dollar. Hiervoor krijg je wel: 12 slaapkamer, 23 badkamers, een tennisbaan, watervallen, 23 parkeerplaatsen en een theater.

8. Ellison Estate – $200 miljoen
De waarde van Ellison Estate is geschat op 200 miljoen dollar. Gelukkig krijg je voor dit prijskaartje meer dan een huis. Op het landgoed staan namelijk meer dan 10 gebouwen.

7. Four Fairfield Pond – $248 miljoen
Four Fairfield Pond is een immense groot complex met verschillende huizen die als een paleis aan elkaar liggen. Met meer dan 29 slaapkamers en 34 badkamers heb je altijd genoeg ruimte voor gasten. Op dit landgoed is er ook plek voor een eigen basketbal veld, een eigen squash baan, tennisbaan een maar liefs 3 zwembaden. Dit complex is zo groot dat er ook een eigen energiecentrale op het landgoed staat om genoeg stroom aan de gebouwen te kunnen voorzien.

6. The Odeon Tower Penthouse – $330 miljoen
Met een geschatte waarde van 330 miljoen dollar is dit penthouse het duurste penthouse ter wereld. Voor deze prijs krijg je een prachtig uitzicht in een van de duurste steden ter wereld, namelijk Monaco. Met verschillende verdiepingen en een eigen privé lift is dit penthouse een van de luxe gebouwen die je kan kopen.

5. Les Palais Bulles – $390 miljoen
Op nummer 5 staat het Les Palais Bulles in Frankrijk. Deze woning staat vaak toneel voor fashion shows zoals die van Dior. Met dit bijzonder ontwerp staat valt dit huis zeker op in vergelijking met andere woningen in deze top 10 lijst.
4. Villa Les Cèdres – $450 miljoen
Op nummer 4 staat dit prachtige Franse huis. Voor nog net geen half miljard dollar kun je eigenaar worden van deze prachtige woning. Dit huis is in 1830 gebouwd en gekocht door koning Leopold II van Belgie.

3. Villa Leopolda – $750 miljoen
Koning Leopold hield van prachtige huizen in Zuid-Frankrijk, zo ook dit huis die hij gebouwd heeft. Op nummer 3 staat Villa Leopolda. Dit prachtige huis heeft 11 slaapkamers, 14 badkamers, een landingsplaats voor een helikopter, een outdoor keuken en een prachtig zwembad.

2. Antilia – $1 miljard
Op nummer 2 staat het Antilia huis in Mumbai, India. Dit gigantisch flatgebouw bestaat uit meer dan 27 verdieping voorzien van alle denkbare luxe. Geschat wordt dat er ongeveer 600 man personeel nodig is om deze woning leefbaar te houden. Antilia heeft meer weg van een klein dorp in een flatgebouw dan een huis.

1. Buckingham Palace – $2.9 miljard
Het aller duurste huis ter wereld is Buckingham Palace. Niemand weet zeker wat de waarde is van Buckingham Palance. Echter zijn we er wel zeker van de prijs hoger is dan elke andere woning. Verschillende experts komen met een prijskaartje van rond de 3 miljard dollar. Met meer dan 775 kamers, 78 badkamers, 92 kantoren en 19 zalen is Buckingham Palace een gigantisch complex.