Selecteer een pagina

Top 10 best betaalde YouTubers

#10 Preston Arsement | $ 16 miljoen
Op plek 10 van de best betaalde YouTubers staat Preston Arsement. Preston heeft verschillende YouTube-kanalen, maar de naam van zijn meest populaire is PrestonPlayz. Preston speelt veel videogames op zijn kanalan, voornamelijk Minecraft. Zijn geschat inkomen staat momenteel op 16 miljoen dollar.

#9 Logan Paul | $ 18 miljoen
Op nummer 9 staat Logan Paul. Net als zijn broertje Jake Paul staat Logan in deze top 10 lijst. Afgelopen februari heeft Logan als een van de eerste beroemdheden een NFT-releases gedaan met een verkoop van $5 miljoen. Daarnaast is zijn podcast, Impaulsive, het afgelopen jaar meer dan 100 miljoen keer op YouTube bekeken. De geschatte inkomsten van Logan Paul liggen op 18 miljoen dollar.

#8 Dude Perfect | $ 20 miljoen
Dude Perfect is een Amerikaanse sport- en comedygroep, die allemaal voormalige huisgenoten waren van de Texas A&M University. Hun Youtubekanaal heeft 57 miljoen abonnees.

#7 Ryan Kaji | $ 27 miljoen
Ryan begon op 4-jarige leeftijd op YouTube met het beoordelen van speelgoed op een creatieve manier. Nu heeft zijn YouTube-kanaal Ryan’s World maar liefst 31 miljoen abonnees. De opbrengsten van zijn kanaal worden geschat op 27 miljoen dollar. We weten niet zeker hoeveel hij daadwerkelijk verdiend aangezien veel merken zijn kanaal sponseren.

#6 Nastya | $ 28 miljoen
De zevenjarige, die met haar ouders uit Rusland emigreerde, heeft 87,5 miljoen abonnees getrokken op haar Like Nastya kanaal. Haar filmpjes zijn gemaakt voor andere kinderen. De inkomsten van haar YouTube kanaal worden geschat op 28 miljoen dollar.

#5 Unspeakable | $28.5 miljoen

Meer dan 20 miljoen mensen abonneren zich op de vier YouTube kanalen van Unspeakable. Hij plaatst voornamelijk video’s waarin hij Minecraft en andere spellen speelt. De videos maakt hij met veel creativiteit en humor. Dit levert hem naar verwachtging 28.5 miljoen dollar op.

#4 Rhett en Link | $ 30 miljoen
Wat begon als het duo dat de talkshow Good Mythical Morning presenteerde, is uitgegroeid tot een groep media kanalen met verschillende onderwerpen waar ze dagelijks content voor produceren. De diversiteit aan kanalen heeft hun kijkcijfers en inkomsten op YouTube een flinke boost kregen. Rhett en Link staan op plek vier van deze lijst met geschatte inkomsten van 30 miljoen dollar.

#3 Markiplier | $ 38 miljoen
Markiplier, is een Amerikaanse YouTuber, gamer-commentator, acteur en komiek. Er zijn maar weinig sociale mediasterren die hun producten zo goed kunnen verkopen zoals Markiplier. De verkoop van zijn producten is de belangrijkste reden waarom zijn inkomsten bijna zijn verdubbeld ten opzichte van afgelopen jaar.

#2 Jake Paul | $ 45 miljoen
Na Logan Paul staat Jake Paul ook in deze top 10 lijst. Door de vele views op zijn YouTube kanaal is de verwachting dat Jake Paul ongeveer 45 miljoen dollar verdiend.

#1 MrBeast | $ 54 miljoen
MrBeast is een waar fenomeen op YouTube. Met zijn hilarische filmpjes heeft MrBeast een kanaal van meer dan 94 miljoen abonnees opgebouwd. Gemiddeld krijgen zijn filmpjes meer dan 50 miljoen views. De geschatte inkomsten van zijn kanaal zijn 54 miljoen dollar.