Selecteer een pagina

Met SEO bedoelen we Search Engine Optimalisation, beter bekend als zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Met SEO gaan we ervoor zorgen dat je hoger in Google komt te staan met je website.

SEA & SEO

Naast SEO is er ook SEA. SEA betekend Search Engine Advertising. Als je bij Google aan het zoeken bent dan zie je als eerst een aantal zoekresultaten staan met een groen boxje waarin staat Ad. Dit betekent dat de eerste zoekresultaten betaald zijn. Klik je op een betaalde link dan moet de adverteerder geld betalen als vergoeding aan Google. SEA is dus heel anders dan SEO. Om het verschil iets duidelijker te maken heb ik een makkelijk overzicht gemaakt.

 

Betaalde klikken kunnen vrij snel duur worden voor adverteerders. Gemiddeld betaal je als adverteerder tussen de € 1,00 en € 3,00 per klik op Google. Het voordeel van SEO is daarom dat voor de geoptimaliseerde zoekresultaten bedrijven niets hoeven te betalen. SEO zorgt er dus voor dat je op een goedkope manier toch veel mensen op Google kan bereiken.

 

 

Benieuwd hoe je hoger in Google komt te staan ? 

Bekijk ons stappenplan hoe je hoger in Google komt te staan. Een volledig stappenplan dat je kan helpen om je website te verbeteren en daarmee hoger in de zoekresultaten komt te staan.

Hoe je hoger in Google komt te staan (Beginners gids)

 

Vragen ?

Stuur mij een berichtje op mike@ziecro.com als je vragen over hebt SEO / hoger in Google. Ik help je graag met je vragen ook als je geen klant van Ziecro bent. Als je opzoek bent om een website te laten maken of je SEO / zoekmachine optimalisatie uit wilt besteden dan ben je natuurlijk ook altijd van harte welkom.

 

Wil je de presentatie downloaden ? Klik dan op de deze om naar slideshare te gaan. Daar kun je gratis de powerpoint downloaden en doorlezen.