Selecteer een pagina

Samenwerken en elkaar versterken, dat vinden we belangrijk bij Ziecro. We geloven er daarom ook in dat samenwerken ervoor kan zorgen dat beide partijen er beter van kunnen worden. In het laatste jaar hebben we ons steeds verder gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van professionele WordPress websites. Waar we in het verleden ook nog design en social media management aanboden aan onze klanten, bieden we nu alleen nog website gerelateerde diensten aan. Specialiseren is iets waar onze klanten om vroegen en daar hebben we daarom ook op ingespeeld. Een jaar later merken we dat dat ook daadwerkelijk de juiste keuze was. We kunnen steeds beter professionele websites bouwen voor klanten met ook steeds meer functionaliteiten. Daarbij kunnen we ook een steeds betere koppeling maken met Google waardoor onze websites ook hoger in de zoekresultaten komen te staan.

Doordat we ons steeds meer zijn gaan specialiseren, werken we ook steeds meer samen met lokale partners. Waar we vroeger zelf nog logo’s maakte doen partners zoals Heuga Design dat tegenwoordig voor ons. Doen waar je goed in bent brengt je ook daadwerkelijk een heel stuk verder. Maar dan blijft uiteraard de vraag waarom we juist die bedrijven een platform geven op onze website. Het antwoord daarop is vrij simpel. We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen. Daarvoor maken we graag gebruik van de kennis en de expertise van onze partners.

Naast onze partners plaatsen we ook artikelen van onze klanten op onze website die relevant kunnen zijn voor onze andere klanten. We willen mensen inspireren door te laten zien hoe we voor diverse bedrijven projecten hebben aangepakt en wat voor hen de resultaten zijn. Als klant van Ziecro ben je dus altijd zeker van een goede professionele website en een extra podium op onze website.

Doordat we ook samenwerken met klanten zoals AltenaWerkt en BeleefAltena kunnen we onze klanten ook aan elkaar binden. We bieden naast goede kwaliteit websites en service ook een mogelijkheid tot netwerken en het gebruiken van elkaars podiums. Zo helpen we elkaar weer een stukje verder. Want samenwerken is altijd beter dan alleen werken !