Selecteer een pagina

 

Op donderdag 16 januari pitcht Mike Kwaaitaal (eigenaar van Ziecro Internet Marketing) zijn bedrijf op het Fontys Student Startup Festival. In de voorrondes stonden 15 jonge ondernemers die hun visie en hun bedrijf pitchten aan een jury van 3 ervaren ondernemers. Uiteindelijk waren er 6 bedrijven gekozen die hun bedrijf en hun visie op de toekomst mogen gaan pitchen tijdens het Fontys Student Startup Festival.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”13px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mike Kwaaitaal is een van de ondernemers die door de voorrondes is gekomen en daarmee Ziecro Internet Marketing mag gaan pitchen in de finale.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”17px”][vc_column_text]Tijdens de voorrondes vertelde Mike welke projecten hij afgelopen jaar voor zijn klanten heeft mogen doen. Zoals het maken van een professionele website voor Rijschool de Langstraat of het uitwerken en implementeren van een social media strategie voor Bax & Van Kranenburg. In het komend jaar wil hij de focus gaan leggen op het uitwerken van eigen concepten.┬á[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row]