Selecteer een pagina

​Op woensdag ​12 juli 2017 gaf burgemeester Fons Naterop het startsein voor de opening van Waterfront de Veene. Een leuke middag met een spetterende flyboard show.

Waterfront de Veene is een unieke ontwikkeling, gelegen aan de Afgedamde Maas in de provincie Noord-Brabant. De 26 bouwkavels hebben elk een eigen karakter en kwaliteiten. Gaat uw voorkeur uit naar een weids uitzicht over de rivier en de uiterwaarden of kiest u voor een extra ruime kavel? Welk kavel u ook kiest, bij Waterfront de Veene kunt u in alle rust genieten van ons mooie rivieren landschap.

De grootte van de kavels varieert van 654 m² tot 1.292 m². Prijzen starten bij € 325.000 inclusief BTW. Elk kavel beschikt over een eigen insteekhaven of een eigen aanlegplaats in de centrale haven, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van het wonen aan het water..

Voor Waterfront de Veene hebben wij de website en social media in beheer . Zo hebben we voor, tijdens en na het evenement voor leuke content gezorgd i.s.m. Beleef Altena. Het team van Bax & Van Kranenburg (projectontwikkelaar) kon zich daarom geheel focussen op de organisatie van het evenement.