Selecteer een pagina

De eerste matches zijn een feit op AltenaWerkt. Met AltenaWerkt willen we bedrijven en jongeren verbinden door jongeren te laten zien welke mooie kansen er in Altena voor hun zijn. Na drie maanden zijn de eerste matches inmiddels gemaakt. Zo heeft Stefan Timmer voor in de zomermaanden een marketeer gevonden die zijn website https://allehandelaren.nl een grafische upgrade heeft gegeven.  

Dit mooie voorbeeld laat zien dat onze website https://altenawerkt.nl een brug vormt tussen werkgevers en jongeren die opzoek zijn naar een bijbaantje, stageplaats of fulltime werk.  

 

Vacature plaatsen 

Werkgevers kunnen in de komende maanden nog gratis hun vacature plaatsen op onze website. Als je nog opzoek bent naar personeel of een stagiair voor je bedrijf dan is dit de uitgelichte kans. Stuur mij een mailtje om je vacature te plaatsen.  

 

E-mail: mike@altenawerkt.nl 

 

De vacature voor parttime marketeer bij Stefan Timmer komt per 1 september weer beschikbaar: 

https://altenawerkt.nl/vacature/stefan-timmer-wijk-en-aalburg-nederland-36-parttime-marketeer-bijbaan/ 

 

Website

Voor AltenaWerkt hebben we drie maanden geleden een nieuwe WordPress website opgeleverd. Hiermee kunnen de beheerders van de website gemakkelijk zelf aanpassingen maken en vacatures toevoegen aan hun website. Ook opzoek naar een nieuwe website ? Neem eens contact met ons op.

https://ziecro.com/professionele-website/