Selecteer een pagina

Een halfjaar geleden realiseerde we de website van AltenaWerkt.nl. Altena Werkt is een vacaturesite waar jongeren in de regio Altena kunnen zien welke stageplaatsen, bijbaantjes en startersfuncties beschikbaar zijn. Inmiddels verwerkt de websites steeds meer vacatures en bezoekers. Doordat we de website in WordPress gemaakt hebben kan de redactie van Altena Werkt makkelijk aanpassingen maken aan de website. Ook kan de website door de ruime hosting gemakkelijk veel aanvragen verwerken.

Afgelopen week stond Altena Werkt bij de vitamine kantine van Rabobank Altena om hun website te presenteren in samenwerking met andere bedrijven. Tijdens het evenement is de website veelvoudig gebruikt door bezoekers om te kijken welke vacatures er momenteel openstaan in de regio Altena.

Tijd voor een nieuwe website ?

Ziecro bouwt professionele WordPress websites. Altijd betrouwbaar, makkelijk zelf aan te passen en geen gezeur. Daarnaast staan we altijd klaar om professioneel advies te geven en aanpassingen te maken aan je website. Bakje koffie om te bespreken hoe we jouw nieuwe website gaan realiseren ?

https://ziecro.com/contact

 

Altena Werkt tijdens de vitamine kantine: