Selecteer een pagina

Videomarketing is tegenwoordig erg populair. Corporate video’s zijn video’s die het verhaal van een organisatie presenteren aan de wereld. Veel bedrijven maken gebruik van handige en mooie video’s om hun producten of diensten aan de wereld te laten zien. Het zal een goed beeld geven van jouw organisatie en veel mensen zullen dit niet snel vergeten. Ben je nog niet volledig overtuigd? Wij geven je graag 3 redenen om videomarketing aan te bieden als dienst.

 

  1. Communicatief
    Kies je voor een video? Dan is het mogelijk om in korte tijd een krachtige boodschap over te brengen richting de kijker. Natuurlijk is het mogelijk om een leuke tekst te schrijven voor een nieuwe product of dienst, maar met een video is het mogelijk om een boodschap duidelijker over te brengen. Beelden zorgen er namelijk ook voor dat kijkers de boodschap van de video langer gaan onthouden.

 

2. Delen is makkelijk
Tegenwoordig zijn wij allemaal thuis op het internet. Internet heeft als groot voordeel dat video’s erg makkelijk te delen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de video’s die ook jij vaak deelt op LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter. Het delen van een video gaat via sociale media erg makkelijk. Dat het veel gedeeld wordt is erg fijn. Hierdoor zullen er namelijk meer mensen zijn die de video zullen bekijken.

 

3. Ideaal voor lastige boodschappen

Een video is erg handig in te zetten op het moment dat er lastige of gevoelige boodschappen overgebracht moeten worden.  Het is makkelijker om complexe zaken uit te leggen door middel van een video. Tijdens het maken van een video ben je eigenlijk al aan het bekijken wat de meest belangrijke zaken zijn. Dankzij een video kun je lastige boodschappen toch op een heldere manier over brengen aan de kijkers. Dit zal een goed beeld afgeven van jouw organisatie